İsmail Özçelik'ten tarihi aydınlatan kitap

İsmail Özçelik

Kırıkkale Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmail Özçelik yeni yayınlanan son kitabıyla da Osmanlı Tarihine ışık tutmaya devam ediyor.

OSMANLI SOSYAL HAYATI BU KİTAPTA

“Devlet-i Aliyye’nin Toplumsal Düzeni ve Kurumları” adındaki kitap, gerek Kırıkkale Üniversitesi öğrencileri için gerekse ulusal ve uluslararası düzeyde tarih bilimiyle ilgilenenler için önemli bir başvuru kaynağı. Yüzlerce belge ve kaynakla desteklenen kitap Osmanlı Sosyal Hayatı konusunda da bilimsel gerecekler ortaya koyuyor.

 

ÇOK SAYIDA ESERE İMZA ATTI

1972 yılında Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tarih Bölümünde Lisans eğitimini tamamladıktan sonra aynı üniversitede Yüksek Lisans ve Doktora tezlerini başarıyla tamamlayan Kırıkkale Üniversitesi Tarih Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmail Özçelik, çok sayıda kitap, ulusal ve uluslararası makale ve bildiriye de imza attı. Özellikle 2001 yılında yazdığı “Ermeni İddiaları ve Gerçekler” isimli Türkçe ve İngilizce olarak yayımlanan kitabı son dönemlerin gündemdeki konusu Ermeni Sorununa da ışık tutacak bir kaynak niteliğinde.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ